Wie zijn wij?

Attractieverhuur Moonen is in 2008 gestart met de verhuur van kunststof schaatsbanen om haar klanten alternatieven te kunnen bieden voor traditionele ijsbanen. Niet alleen door de steeds vaker voorkomende zachte winters, waardoor natuurijs zeldzamer wordt, maar vooral ook omdat schaatsen leuk is, zowel in de winter als in de zomer!

Naast kunststof schaatsbanen verhuren wij al 40 jaar attracties. Vanzelfsprekend hebben wij dus de kennis en ervaring in huis om u te helpen een geslaagd evenement neer te zetten. Inmiddels hebben we op het gebied van attracties een uitstekende reputatie opgebouwd. Service, deskundige begeleiding en met name veiligheid zijn dan ook de sleutelwoorden die aangeven wat wij onder een kwaliteitsproduct verstaan. Om dat hoge niveau te handhaven, timmeren we constant aan de weg. Zo heeft onze serviceafdeling een strak onderhoudsschema voor ieder onderdeel wat door Moonen ''Attracties & Promotie'' wordt verhuurd en worden jaarlijks onze attracties gekeurd door een officieel erkende keuringsinstantie. Alleen dan kunnen wij u deze garantie geven.

 

Op dit moment heeft Moonen "Attracties & Promotie" een assortiment van meer dan 2.000 verschillende attracties en promotiematerialen zoals rodeo's, spring- & spelkussens, casinospelen, speciale effecten, opblaasbare promotieobjecten en rollend materiaal. Daarnaast heeft Moonen "Attracties & Promotie" decors met een totale lengte van +/- 2.000 meter. Speciaal voor de winter hebben we ook een zeer ruim assortiment aan winterattracties om uw (winter)evenement helemaal compleet te maken! Wij bieden materialen voor jong en oud, voor sportieve en minder sportieve mensen en voor de dikkere of de smallere beurs.

 

 

Het spreekt voor zich dat u bij ons kunt rekenen op een deskundig en geheel vrijblijvend advies over de attracties t.b.v. uw evenement. Het enthousiasme en de deskundigheid van onze 20 vaste en 70 parttime medewerkers zorgen voor een geweldig succes van uw evenement.
Wij vertrouwen erop dat onze website u meer informatie zal geven m.b.t. de kunststof schaatsbanen en overige winterattracties en decoratiematerialen.

Natuurlijk kunt u voor vragen of advies altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ongetwijfeld zal uw evenement met onze hulp voor u en uw bezoekers een plezierige herinnering opleveren.

Wij wensen u een geslaagd, veilig en gezellig evenement!