Service

Veiligheid, kwaliteit en service
Veiligheid, kwaliteit en service zijn onze kernwoorden. Attractieverhuur Moonen was dan ook het eerste Nederlandse attractieverhuurbedrijf dat in 1997 al haar attracties goedgekeurd heeft gekregen volgens de nieuwe eisen die toen bij de wet zijn vastgelegd m.i.v. 26 maart 1997.

Bij ons staat de veiligheid van attracties voorop. De materialen die wij verhuren voldoen allemaal aan het service/onderhoud keurmerk. Zo heeft onze serviceafdeling een strak onderhoudsschema voor ieder onderdeel wat door Attractieverhuur Moonen wordt verhuurd en worden jaarlijks onze attracties gekeurd door een officieel erkende keuringsinstantie. Alleen dan kunnen wij u deze garantie geven. Hierdoor leveren wij uitstekende kwaliteit aan u, en daar zijn wij trots op!

Promotie en marketing
Een groot deel van onze attracties zijn bijzonder geschikt voor promotionele doeleinden, waaronder ook onze schaatsbanen. Dit heeft er toe geleid dat steeds meer reclamebureaus, voetbalclubs en andere bedrijven ook daarvoor de weg naar Attractieverhuur Moonen hebben gevonden. Onze sportieve attracties zijn vaak gemakkelijk te voorzien van banners van uw bedrijf of sponsor door het bevestigen van reclamedoeken met klittenband. Of wat dacht u van een gigantisch promotieobject of springkussen volledig in uw huisstijl? Heeft u hier interesse in, informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Advies
Het spreekt voor zich dat u bij ons kunt rekenen op een deskundig en geheel vrijblijvend advies over de attracties t.b.v. uw evenement. De koffie en thee staan altijd voor u klaar als u langs wilt komen om op uw gemak een keuze te maken uit ons uitgebreide aanbod.

Vragen en ideeën
Mocht u vragen of suggesties hebben (die bijvoorbeeld de kwaliteit of de samenwerking ten goede komen), dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Ook uw ideeën zijn van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe attracties die nog niet in ons assortiment te vinden zijn! Laat het ons weten, want samen staan we sterker!