Nieuws

23-09-2017 - Het loopt storm!

Zoals het er uitziet gaan wij een lekker drukke winter tegemoet. Het lijkt wel of iedereen een schaatsbaan wil huren en er in December in alle dorpen eentje ligt!! Gelukkig hebben wij genoeg vierkante meters schaatsbaan  om flexibel te kunnen zijn in levering, maar toch; er zijn dagen die al vol zitten! Infomeer dus snel voor uw evenement!

07-11-2016 - Winter!

De zomer is eindelijk voorbij, het is weer tijd voor herfst! Kale bomen, lekker koud, hier en daar wat sneeuw en natuurlijk schaatsen! 

Dat betekent ook dat de winter er weer aan zit te komen, met alle gezellige evenementen! Wellicht bent u ook druk bezig met de organisatie van uw 'winter-evenement' en kunnen wij u daarbij helpen. Of u nu lid bent van een stichting, beroepsmatig evenementen organiseert of dit vanuit een gemeentelijke instantie doet, u bent op zoek naar een evenement met de juiste sfeerbeleving.

Met onze schaatsbanen, eventueel aangevuld met echte winterattracties, schept u deze sfeer!

Neemt u zeker een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en neem indien gewenst ook zeker telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een persoonlijk advies.

 

01-11-2016 - Voorbereiding winterseizoen weer begonnen!

Het zomerseizoen is bijna voorbij en Moonen  is al weer druk bezig met de voorbereidingen van het winterseizoen. Op dit moment zijn we bezig met het schoonmaken van de kunststof schaatsplaten van onze kunstschaatsbanen. Daarnaast worden alle winterse attracties nagelopen zodat de veiligheid en kwaliteit optimaal zijn voor de start van het winterseizoen.

Voor meer informatie over onze winterse attracties en de kunstschaatsbanen verwijzen wij u graag naar www.kunstschaatsbaan.nl. Hier is de nodige informatie te vinden. Mocht u hierna nog steeds vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via telefoonnummer 0416-567474

21-10-2016 - Op zoek naar knusse en gezellige evenementen in de koude winter?

    

  

Met de winter op komst is het belangrijk om te bedenken hoe u een gezellige en warme sfeer kunt creëren op uw evenement. Attractieverhuur Moonen helpt u hier graag bij.
Of u nu op zoek bent naar een compleet pakket of een paar kleine attracties, bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend advies op maat. Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op deze website.

 

Kunstschaatsbanen, altijd en overal!
Met de kunststofschaatsbanen van Attractieverhuur Moonen, kunt u bij elke temperatuur de schaatsen onderbinden. Niet meer wachten tot het eindelijk vriest, maar heerlijk schaatsen op iedere locatie naar wens. Daarnaast is een kunststofschaatsbaan ook veel goedkoper dan ijsbanen op waterbasis. Niet alleen in de plaatsing, maar ook in elektra en koeling. Onze schaatsbanen zijn dan ook een zeer milieuvriendelijk alternatief!
De schaatsbanen zijn leverbaar in diverse afmetingen en te gebruiken voor ieder evenement. Voor 1 dag, een week of nog langer, alles kan! Compleet geleverd met opblaasbare boarding, schaatsen, schaatsslijpmachine en onderhoud door ons deskundige personeel!
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Attractieverhuur Moonen, moonen@attractie.com of tel: 0416 567474.

 

Nog veel meer winterattracties…
Buiten de kunstschaatsbaan zijn er nog veel meer attracties op wintergebied.
Hieronder ziet u een kort overzicht, voor een compleet overzicht verwijs ik u graag
naar de themalijst winter. 

- Spectaculaire attracties: Rodeo-eland, winterklimwand van wel 10 meter hoog,
ijspegel vangen, wintersleebaan
- Sfeervolle uitdeelstands: Glüwein, warme chocolademelk, hollandse snert, poffertjes 
- Aantrekkelijk promotiemateriaal: Kerstman skydancer, sneeuwpoppen, kegel met lichteffecten
- Schitterende decors en decoratiemateriaal: Decor skihutbar/winterlandschap/beiers tirol/alpen, decoratiemateriaal arrenslee/lichtslang, rendiervellen, vuurkorf
 

Natuurlijk kunt u uw evenement nog mooier maken door passende kleding te huren bij KLEMO kledingverhuur. Voor uitgebreide informatie neem een kijkje op www.klemo.nl
Voor meer informatie over de mogelijkheden tot afhaal, bezorgen of complete verzorging van het evenement kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt bellen naar 0416-567474 of langs het bedrijf komen.

 

 

21-12-2011 - Evenement European Patent Office 2011

Op 10 december 2011 hebben we voor het European Patent Office te Rijswijk (ZH) een winterevenement verzorgd. Hieronder kunt u een aantal foto's vinden.

22-11-2011 - Schaatsbaan Stichting Cultuur & Voorzieningen

11 november 2011 heeft Stichting Cultuur & Voorzieningen een kunstschaatsbaan in Waalwijk afgehaald. Zij hebben deze zelf gelegd. Naast de kunstschaatsbaan hebben ze een aantal meer attracties gehuurd. Op deze manier werd het een mooi gevuld winters evenement.

Hieronder zijn een aantal foto's van dit evenement geplaatst.

21-12-2010 - Evenement Ondernemersvereniging Middelharnis D'n Diek

Van 20 t/m 24 december 2010 hebben we voor Ondernemersvereniging Middelharnis D'n Diek de schaatsbaan van 200m2 geplaatst in Middelharnis.

Hieronder vindt u foto's van dit evenement.

17-12-2010 - Evenement Winkeliersvereniging Paletplein te Tilburg

Van 13 t/m 19 december 2010 hebben we voor Winkeliersvereniging Paletplein de schaatsbaan van 100m2 geplaatst in Tilburg.

Hieronder vindt u een krantenartikel van dit evenement.

 

11-12-2010 - Evenement Raad & Daad te Zoetermeer

Op 11 december 2010 hebben we voor Raad & Daad de schaatsbaan van 200m2 geplaatst in Zoetermeer.

Hieronder vindt u foto's van dit evenement.

 

11-12-2010 - Evenement European Patent Office te Rijswijk

Op 11 december 2010 hebben we voor European Patent Office de schaatsbaan van 60m2 geplaatst in Rijswijk.

Hieronder vindt u foto's van dit evenement.

 

11-12-2010 - Evenement Perspect te Rotterdam

 

Op 11 december 2010 hebben we voor Perspect de schaatsbaan van 60m2 geplaatst in Rotterdam.

Hieronder vindt u foto's van dit evenement.

01-01-2010 - Evenement Verrijk je wijk

Van 28 december 2009 t/m 3 januari 2010 hebben we voor Verrijk je Wijk de schaatsbaan van 100m2 geplaatst in Tilburg. De schaatsbaan is door deze organisatie geplaatst in het kader van integratie.

Hieronder vindt u foto's van dit evenement. Onderaan dit artikel vindt u een krantenartikel m.b.t. dit evenement.

Hieronder vindt u een krantenartikel m.b.t. dit evenement. Wanneer u op het krantenartikel klikt wordt deze in een grotere (leesbare) versie geopend in een nieuw scherm.

21-12-2009 - Evenement Ondernemersvereniging Vianen

Op 20 december 2009 heeft de ondernemersverening Vianen de 60 m2 schaatsbaan neer laten leggen in het centrum van Vianen. Hieronder vindt u foto's van dit evenement.

20-12-2009 - Evenement Wintersfeer Damplein te Dordrecht

Op 19 december 2009 vond het evenement Wintersfeer Damplein plaats te Dordrecht. Hieronder vindt u een aantal foto's van dit evenement.

18-12-2009 - Evenement ministerie V&W

Op 17 december 2009 vond het evenement plaats van het ministerie van Verkeer en Waterstaat te Den Haag. In het gebouw van het ministerie van Verkeer en Waterstaat werd voor het personeel een ruimte geheel omgetoverd in winterse sferen, waarbij o.a. de kunststofschaatsbaan geplaatst werd. Hieronder vindt u foto's van dit evenement.

12-12-2009 - Evenement Maat communicatie te Amsterdam

Op 11 december 2009 vond het evenement plaats georganiseerd door Maat communicatie te Amsterdam. In één van de gebouwen van deze gehele nieuwbouwwijk hebben we een schaatsbaan geplaatst van 60 m2 voor de medewerkers welke in dat gebouw zouden komen te werken.

07-12-2009 - Foto's evenement Wonen Breburg - 100m2 schaatsbaan

Foto's evenement Wonen Breburg - 100m2 schaatsbaan 7 t/m 13 december 2009

22-10-2009 - Klimmen en klauteren

Klimmen en klauteren op een klimwand is niet alleen een hartstikke leuke activiteit voor kinderen, ook volwassenen houden hiervan. Naast de traditionele klimwand (die binnenkort ook in winterstijl te huur is!) verhuren we ook luchtkussens waarop je kan klimmen. Ijsbergen, klimmuren, klimpiramides en zelfs de Himalaya behoren tot de mogelijkheden! Aangezien de klimwanden erg hoog zijn, zijn deze ook nog eens zeer geschikt als reclameobject. Neem een kijkje in de winter themalijst voor alle variaties van de klimwand, want dit is nog maar het topje van de ijsberg!

 

 

 

 

 

21-10-2009 - Uitdeelattracties

Glühwein, snert, chocomel en warme wafels horen erbij in de winter. Dit geserveerd uit een echt winters kraampje maakt het natuurlijk extra leuk en lekker! Vanuit de verte ruiken de bezoekers van uw evenement de heerlijke geuren al. Dit kraampje zorgt voor een echte winterse sfeer tijdens uw evenement en iets warms te drinken of te eten maakt dat natuurlijk helemaal af!

 

 

20-10-2009 - Wie is de beste sneeuwpopworstelaar?

U kent het vast wel, de sport worstelen. Maar wat u waarschijnlijk nog niet kent is het sneeuwpop worstelen! Welke sneeuwpop is het sterkste en gooit de ander het
eerste uit de ring? Deze zeer ludieke attractie is een variant op het sumoworstelen, maar dan in winterse stijl. Of wilt u op een andere manier kijken wie tijdens uw evenement het sterkste is? Dan is het skibroekhangen waarschijnlijk precies wat u zoekt. Wie blijft het langste aan de skibroeken hangen, zonder met de voeten de grond te raken?

 

19-10-2009 - Winterse bedrijfspromotie

 

 

Uw bedrijf op een winterse manier laten opvallen of voorbijgangers een fijne kerst wensen? Dat kan met onze verschillende promotieobjecten. Kerstmannen tot zo’n 7,5 meter hoog, sneeuwpoppen van 2,5 tot 7,5 meter of wat dacht u van een skydancer in de vorm van een kerstman? Op deze manier valt uw bedrijf ook in de winter op!

 

 

 

 

18-10-2009 - Alles voor uw winterevenement…..

Of het nu gaat om attracties, aankleding, eten of drinken, wij kunnen uw evenement geheel omtoveren in winterse sferen. Van wintersleebaan tot rodeo-eland, van winterspringkussen tot winterse klimwand, wij hebben volop keuze uit winterattracties voor 1 of meerdere dagen. Het is ook mogelijk om voor langere tijd een (winter)attractie te huren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met onze prachtige winterdecors, decordoeken en overige decoratiematerialen kunt u iedere locatie omtoveren in een echte winterbelevenis. En wat dacht u ervan om uw gasten eens lekker te verwennen met winterse lekkernijen, zoals warme chocomel, glühwein, poffertjes, wafels of snert.

Informeer dus geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.