Op zoek naar knusse en gezellige evenementen in de koude winter?

21-10-2016

    

  

Met de winter op komst is het belangrijk om te bedenken hoe u een gezellige en warme sfeer kunt creëren op uw evenement. Attractieverhuur Moonen helpt u hier graag bij.
Of u nu op zoek bent naar een compleet pakket of een paar kleine attracties, bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend advies op maat. Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op deze website.

 

Kunstschaatsbanen, altijd en overal!
Met de kunststofschaatsbanen van Attractieverhuur Moonen, kunt u bij elke temperatuur de schaatsen onderbinden. Niet meer wachten tot het eindelijk vriest, maar heerlijk schaatsen op iedere locatie naar wens. Daarnaast is een kunststofschaatsbaan ook veel goedkoper dan ijsbanen op waterbasis. Niet alleen in de plaatsing, maar ook in elektra en koeling. Onze schaatsbanen zijn dan ook een zeer milieuvriendelijk alternatief!
De schaatsbanen zijn leverbaar in diverse afmetingen en te gebruiken voor ieder evenement. Voor 1 dag, een week of nog langer, alles kan! Compleet geleverd met opblaasbare boarding, schaatsen, schaatsslijpmachine en onderhoud door ons deskundige personeel!
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Attractieverhuur Moonen, moonen@attractie.com of tel: 0416 567474.

 

Nog veel meer winterattracties…
Buiten de kunstschaatsbaan zijn er nog veel meer attracties op wintergebied.
Hieronder ziet u een kort overzicht, voor een compleet overzicht verwijs ik u graag
naar de themalijst winter. 

- Spectaculaire attracties: Rodeo-eland, winterklimwand van wel 10 meter hoog,
ijspegel vangen, wintersleebaan
- Sfeervolle uitdeelstands: Glüwein, warme chocolademelk, hollandse snert, poffertjes 
- Aantrekkelijk promotiemateriaal: Kerstman skydancer, sneeuwpoppen, kegel met lichteffecten
- Schitterende decors en decoratiemateriaal: Decor skihutbar/winterlandschap/beiers tirol/alpen, decoratiemateriaal arrenslee/lichtslang, rendiervellen, vuurkorf
 

Natuurlijk kunt u uw evenement nog mooier maken door passende kleding te huren bij KLEMO kledingverhuur. Voor uitgebreide informatie neem een kijkje op www.klemo.nl
Voor meer informatie over de mogelijkheden tot afhaal, bezorgen of complete verzorging van het evenement kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt bellen naar 0416-567474 of langs het bedrijf komen.