Attracties voor uw Winterwonderland

Met behulp van de categorieën aan de linkerkant vindt u alle producten die Attractieverhuur Moonen aanbiedt en ervoor zorgen dat uw feest of evenement geslaagd wordt. Door op het product te klikken, ziet u de prijs en krijgt u de mogelijkheid om het product in optie te zetten of te reserveren.

Wilt u uw evenement omtoveren tot een heus winterevenement? Dat kan met de attracties en decoratiematerialen van Attractieverhuur Moonen. In de afgelopen jaren hebben we een zeer ruim winterassortiment opgebouwd met o.a. attracties, decors, decordoeken, aankleding, promotieobjecten, uitdeelattracties en speciale effecten.

Aankleding evenement
Een sfeer creëren die uw bezoekers niet snel zullen vergeten? Dat kan met onze decors, decordoeken en decoratiematerialen. Van rendier tot skirek, van arreslee tot een decor met Winterlandschap, van een houten skihuisje tot een opblaasbare kersttent. Alles is mogelijk om uw winterevenement geheel in winterse sferen aan te kleden!

 

 

Attracties
Wilt u de bezoekers van uw evenement in stijl vermaken? De vele winterattracties van Attractieverhuur Moonen zijn hier uitermate geschikt voor. Zo hebben we een heuse winterklimwand van wel 10 meter hoog. Lekker klimmen en sleeën op de wintersleebaan, leren skiën met de skitredmolen of heerlijk springen op een winters springkussen. U kent vast wel de bekende rodeo-stier? Wij hebben nu ook een rodeo-eland en rodeo-snowboard! Naast deze attracties hebben we natuurlijk nog veel meer mogelijkheden in kleine en grote attracties. Neem hiervoor een kijkje in onze winter themalijst of neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Speciale effecten
Wilt u het laten sneeuwen tijdens uw evenement? Dat kan met één van onze sneeuwmachines. Een dwarrelend effect of een heuse sneeuwstorm, alles kan! Ook kunnen wij op uw locatie een laag schuim neerleggen, waardoor het eruit ziet alsof het zojuist hard gesneeuwd heeft! Wilt u ’s avonds de aandacht trekken voor uw evenement? Dan is de skybooster dé uitkomst voor u! Dit apparaat laat een groot bewegend licht schijnen op het wolkendek, waardoor uw evenement al wordt gezien vanaf een grote afstand.

 

Uitdeelattracties
De heerlijke geur van glühwein of warme wafels ook op uw evenement? Dat kan! Uitgedeeld vanuit een heus winterkraampje, eventueel zelfs door de kerstman. Heeft u toch liever warme chocomel, snert of poffertjes? Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers niets te kort komen en heerlijk warm worden gehouden met deze winterse lekkernijen.

 

 

Promotieobjecten
Om de aandacht te trekken bij uw evenement of bedrijf hebben wij diverse winterse promotiematerialen. Een sneeuwpop of kerstman tot wel 7,5 meter hoog? Een skytube in de vorm van een kerstman? Of lichtgevende kegels? Niets is ons te gek! Hoe zorgt u ervoor dat u opvalt?

 

 

 

Klemo kledingverhuur
Voor het huren van themakleding kunt u terecht bij Klemo kledingverhuur, waar wij nauw mee samenwerken. Zo kunt u het personeel van uw evenement bijvoorbeeld voorzien van winterse kleding. Wilt u de bezoekers van uw evenement op de foto zetten met de kerstman? Dat kan met één van de kerstmannenpakken van Klemo kledingverhuur. Wanneer u attracties op bezorgen/ophaalbasis of verzorgbasis huurt bij Attractieverhuur Moonen, kan deze kleding eventueel ook mee genomen worden naar uw evenement. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met kleimo Kledingverhuur via telefoonnummer 0416-362033.


Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit ons assortiment. Neem voor een compleet overzicht een kijkje in onze winter themalijst. Het huren van deze attracties kan al vanaf 1 dag, maar ook voor langere periode tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bent u op zoek naar iets dat u niet op onze website of in de winter themalijst kunt terugvinden of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust per e-mail of telefonisch contact met ons op of kom gerust een keertje langs.

Download winter themalijst